"Балкан Мувърс"

преместване на Вашия офис или на Вашия апартамент на територията на Република България и в чужбина

Услуги

МЕЖДУНАРОДНО ПРЕМЕСТВАНЕ

„Балкан Мувърс” предлага високо професионални международни премествания на лични вещи и обзавеждане, от територията Република България към цяла Европа и обратно. Възползвайки се от професионалните ни услуги ще получите надеждно и сигурно обслужване. Пълното задоволяване на Вашите изискванията са от първостепенно значение за нас. Затова доверете ни се и ние ще Ви предложим едно наистина качествено преместване.

1.МЕЖДУНАРОНО ПРЕМЕСТВАНЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕРОПЕЙСКА СТРАНА:

Международно преместване на лични вещи и домашно обзавеждане извън територията на Република България, става само с предварителна заявка.

След направа на оглед от наша страна ще Ви бъде предложена крайна цена на преместването до крайната му дестинация.

При приемане на ценовото предложение, всички условия се описват в договор, който се подписва в два едностранни екземпляра по един за всяка една от страните.

Подготовката и опаковането на лични вещи и обзавеждане може да направите сами или да се възползвате от нашите професионални услуги, като ще бъдат осигурени нужните опаковъчни материали в зависимост от спецификата на преместването.

Натоварването в превозното средство става само от наша страна, като така ще се сведе до минимум възможността от повреди и счупено при транспортиране.

Всички превозни средства собственост на „Балкан Мувърс” притежават карго застраховки.

В зависимост от крайната точка на всяко международно преместване се планира така, че получателя на вещите да бъде там преди пристигане на превозното средство или там да има негов упълномощен представител, който от негово име да приеме товара от негово име.

След разтоварване и проверка от Ваша страна за щети и повреди, ако няма такива договорните отношенията се прекратяват.

При установени повреди и ако това е записано в условията по договора, щетите се отстраняват в зависимост от уговорката.

Начин на плащане:

50/100 (50%) от договорената цена записана в Ценовото предложение се заплаща авансово при натоварване на превозното средство.

Остатъка се доплаща при доставката на личните вещи и домашно имущество на посочения адрес в съответната страна.

Приемаме и плащане чрез банков трансфер, но при този вид плащане се заплаща авансово цялата сума.

2.МЕЖДУНАРОДНО ПРЕМЕСТВАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА КЪМ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ:

Ако искате да преместите своите лични вещи или домашно обзавеждане от страна в Европа до територията на Република България и решите да ползвате услугите на „Балкан Мувърс”, ще Ви предоставим компетентното си обслужване.